Ett sätt att hjälpa

Vi har fått många som velat hjälpa till med att ge barnen ett värdigt ställe att sova om på nätterna vilket resulterat att insamligen tagit fart, igen. Fantastiskt.
Vi berättade detta för Mary igår och det är svårt för mig att återberätta den tacksamhet och lycka hon visar när vi berättar att folk där hemma vill stötta.
Hon tyckte idén om madrasserna var väldigt bra. Dock hade hon ett annat föslag som jag nu kommer att föra vidare till er som läser detta.

Det är en så gott som ohållbar situation som de nu befinner sig i. Dom överlever på grund utav folk som donerar ris åt dom. Vissa gånger står de helt utan och en fråga om överlevnad - på riktigt - infinner sig.
Mary hade en fråga till oss angående de pengar som kommit in. Det är nämligen så att hon har ett litet skjul vid sidan om barnhemmet där hon tänkte sälja soup. Hon köper till en början in en liten mängd av vad som behövs för att kunna sälja åt människorna som vistas runt barnhemmet. Detta resulterar i att hon på så sätt får in pengar och kan få en rullning på ekonomin. Så för varje krona hon får in kan man säga att dessa fördubblas. Är inte det fantastiskt?

8169-5,983 115 914-1 (swedbank)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0